avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligativitate actualizare act constitutiv societate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligativitate actualizare act constitutiv societate in cazul schimbării administratorului

Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați cu răspunsul la următoarea situație:
În cadrul unei societăți comerciale administratorul este remunerat pe baza un contract de mandat, dar modificarea/schimbarea numelui administratorului nu s-a realizat încă, oficial în actul constitutiv, în actul administrativ figurează încă vechiul administrator.
În această situație, competența noului administrator este una legală, are dreptul să semneze actele oficiale ale societății în baza contractului de mandat?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Imputernicire semnare act constitutiv la constituire societate Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta va rog...am mai deschis un topic in legatura cu parte din aceeasi problema, dar as dori sa fiu sigura... Am o ... (vezi toată discuția)
Contractul de administrare unde se.. melchior melchior UN SRL are asociat unic care este si administrator. El va renunta la statutul de administrator in favoarea altei persoane, va ramane doar asociat ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)