avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... BUNA , AS VREA SA MA INTORC IN TARA DE TOT AM 11 AANI ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BUNA , AS VREA SA MA INTORC IN TARA DE TOT AM 11 AANI DE STRAINATATE ...

BUNA , AS VREA SA MA INTORC IN TARA DE TOT AM 11 AANI DE STRAINATATE SI AS VREA SA STIU UNDE SI CE ACTE TREBUIE SA DEPUN PT A BENEFICIA DE LEGEA 76/2002. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: dama cu flori , utilizator 17:18, 12 Decembrie 2023
MULTUMESC MULT,DA STIU , VOIAM DOAR SA MA INFORMEZ SI SA MI SE CONFIRME., SARBATORI FERRICITE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, sunt in italia din 2017 fara intoarcere in tara, sunt ... StrainInTaraMea StrainInTaraMea Bună, sunt in Italia din 2017 fara intoarcere in tara, sunt 4 ani din care 1 an si 4 luni am muncit cu acte in regula, acum sunt in şomaj şi aş vrea să ... (vezi toată discuția)
Eu m-am întors în tara după 17 ani luciandamoc luciandamoc Am 15 ani de reședință în Italia 13 ani lucrați în regulă de ce anume ași putea beneficia ex.dacă îmi deschid o firmă sau dacă mă angajez. Eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sotul meu s-a intors din anglia, cum procedam pentru ... Saradani Saradani Bună ziua. Sotul meu s-a intors din Anglia, cum procedam pentru prima de instalare? (vezi toată discuția)