avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum pot scapa de reclamagii?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum pot scapa de reclamagii?

salutare! am o problema care nu stiu cum sa o mai rezolv...........La parterul blocului in care locuiesc ,am un spatiu comercial in care functioneaza un magazin. Ei bine ca de 2 ani de zile de cand am deschis acest magaz, 2 dintre vecinii mei imi trimit toate contoalele posibile existente pe fata pamantului(fisc, finante, opc.....) de au ajuns sa ma terorizeze toata ziua, de nu mai am timp de nici o afacere nimic.Pot sa-i dau in judecata pentru hartuire, ceva, ca vad ca ei nu au liniste si probabil o sa ma reclame si ca respir.....multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:03, 17 Octombrie 2006
nu puteti sa-i dat in judecata....
nu puteti sa-i dati in judecata....
daca ar fi plangeri penale ar fi mai simplu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor luckysherrif luckysherrif Buna, Acum 4 luni de zile am investit aproximativ 30.000 euro intr-un spatiu comercial din centrul pietonal al orasului cu intentia de a deschide o cafenea. ... (vezi toată discuția)
Chirie pentru agentii economici de la parter oret20 oret20 Buna ziua, la parterul blocului unde locuiesc, este un Mega-Image, acesta are montat pe terasa noastra mai multe agregate pentru climatizare si racire ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - patiserie in spatiu comercial alexaxa alexaxa buna ziua, doresc sa deschid o patiserie intr-un spatiu comercial pa parterul unui bloc de locuinte. spatiul este \\"spatiu comercial\\" din constructia ... (vezi toată discuția)