avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate pe baza legii nr. 123/2023
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate pe baza legii nr. 123/2023

Titlu de proprietate pe baza legii nr. 123/2023

- primaria poate bloca trimiterea documentatiei catre prefectura pentru obtinerea titlului de proprietate pentru un teren pentru care intre timp s-a deschis in instanta un proces pentru "servitute de trecere" ?

Documentatia este completa, dosarul inregistrat la primarie in termenul prevazut de lege dar inca nu i-a venit timpul sa fie validat de comisia primariei inainte sa fie trimis la prefectura si intre timp a aparut un litigiu de servitute de trecere pe terenul respectiv, persoana care a deschis procesul sesizand si primaria pentru a opri obtinerea titlului de proprietate.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
mrx, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara popescu 07 popescu 07 va rog ma puteti sfatui si pe mine cum sa fac sa pot obtine un titlu de proprietate, mai exact cum sa fac ca primaria sa depuna documentatia necesara ptr ... (vezi toată discuția)
Despre corectarea titlului de propietate Florica Valsan Florica Valsan As dori sa stiu ce acte trebuiesc pentru corectarea titului de propietate si unde trebuiesc depuse, precum si cine semneaza pentru ele. Actele au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să mă ajutați. nu știu la cine să mă ... picolopicolo picolopicolo Bună ziua , vă rog să mă ajutați.Nu știu la cine să mă adresez și la cine să apelez. Că primaria nu a emis nici un titlu.Am moștenit o bucată de ... (vezi toată discuția)