avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate cineva să facă un gard perimetral in care să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate cineva să facă un gard perimetral in care să includă ...

Poate cineva să facă un gard perimetral in care să includă și terenul lipit de al lui pentru care nu are documente de proprietate și fără autorizație de construire?
Poate vecinul să își parcheze autoutilitara de la serviciu lângă gardul meu (limita de proprietate dintre noi). Are porți auto lipit de gardul meu la stradă. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:09, 19 Ianuarie 2024
1. Poate, dar nu este legal.
2. Poate, daca e pe domeniul public. Daca e pe trotuar si nu au loc pietonii puteti suna la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei in cazul unei strazi pe care parcarile nu sunt delimitate marya86 marya86 Buna ziua, As avea o intrebare legata de parcarea in fata casei mele. Locuim pe o strada ingusta, pe partea pe care locuim noi exista trotuar, dar casele nu ... (vezi toată discuția)
Între terenul pe care ne-am construit casa și terenul unei ... col409 col409 Între terenul pe care ne-am construit casa și terenul unei femei, am construit, de asemenea pe banii noștri integral, un gard din placi de beton pe toată ... (vezi toată discuția)