avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Noi vrem sa dezbatem o succesiune după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Noi vrem sa dezbatem o succesiune după urma bunicilor.Am ...

Bună ziua,
Noi vrem sa dezbatem o succesiune după urma bunicilor.Am fost la un notar și ne.a spus ca exista un dosar de succesiune pe numele bunici la alt notar.Ne.am interesat de dosar la notarul respectiv,dosarul nu este soluționat, deci nu este pus pe rol.
Ce trebuie sa facem pentru a transfera dosarul la notarul cu care noi vrem sa lucram în cazul în care notarul care are dosarul nu vrea sa.l transfere?
Menționez ca dosarul nu este soluționat, nu este pus pe rol!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:29, 2 Februarie 2024
Ați spus că după bunic, nu v-ati înțeles și ca aveți deja o hotărâre judecătorească.

Acum vreți sa dezbateti succesiunea după bunica.
Dezbateti succesiunea după bunica.

Cu ce va încurcă faptul ca dosarul succesoral după bunic apare înregistrat la notar, din moment ce între timp ați rezolvat la instanță?
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
raluk0207, utilizator
Bună seara,după bunica s-a judecat în instanță,dar cu totul alt ceva...adică niște pământuri care erau cu frați bunicii.
Noi vrem sa dezbatem după Bunic și automat întra și bunica ca au fost căsătoriți și au construit casa împreună!!!
Deci cine ne poate îndruma, ajuta...cum am spus am făcut și o plângere la cam.notarilor.
Este un pic mai complicat....cine ne poate ajuta Trebuie citit toată conversația de la început!

raluk0207 a scris:

Ați spus că după bunic, nu v-ati înțeles și ca aveți deja o hotărâre judecătorească.

Acum vreți sa dezbateti succesiunea după bunica.
Dezbateti succesiunea după bunica.

Cu ce va încurcă faptul ca dosarul succesoral după bunic apare înregistrat la notar, din moment ce între timp ați rezolvat la instanță?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă citești mai atent ,în comentarile de mai sus,am specificat ca s.a mers la notar pentru dezbatera succesiunii ,dar nu s.au înțeles și s.a dezbătut la Tribunal

Ce s-a dezbătut la tribunal????

Apoi, tot dvs ați spus ca:
Succesiunea s.a făcut la Tribunal atunci și noi ce vrem sa dezbatem acum pe numele defunctului ,,bunica noastra"numai este nimic....pământuri este decât casa bătrânesc care este băgată și Ea pentru ca a construit-o cu bunicul.

Spuneți ca bunica nu mai are nimic.
Apoi veniți și scrieți ca
după bunica s-a judecat în instanță,dar cu totul alt ceva...adică niște pământuri care erau cu frați bunicii.

Adică bunica are totuși niște pamanturi.
Suciți bunicii în continuu, oferiți informații contradictorii și scrieți groaznic, fără punct și fără virgula, fraze imense fără punctuație, din care nu se înțelege nimic.

Concluzia: dvs ați deschis procedura succesorala la notar.
Este înregistrată la Camera Notarilor, ca fiind pe rolul biroului notarial X.
Vreți sa mutați dosarul la notarul Y.

Dacă notarul X nu va da transferul, rămâneți acolo și dezbateti.
Dacă notarul X va da transferul, dezbateti la notarul Y.
Dar din evidentele Camerei Notarilor Publici, deschiderea procedurii succesorale la notar nu se șterge niciodată.
Faptul ca ați început la notar (indiferent la care) va rămâne înregistrat veșnic.
Puteți sa faceți 7 cereri și plângeri și petiții.
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune SOFRAN SOFRAN Buna ziua, In noiembrie 2016, a decedat tatal meu, ca si mostenitori este mama mea, fratele meu si eu. In luna ianuarie 2017respectiv in data de 12.01.2017 ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! ce pot face pentru a schimba notarul, la care a ... marian24gam marian24gam Bună seara ! Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Succesiune...cum trebuie procedat stefan_gheorghe stefan_gheorghe Tatal meu a murit in anul 1972, de atunci nu s-a facut succesiunea. Mama impreuna cu mine si sora mea, vrem sa facem succesiunea pe 1000 mp + casa 3 camere. ... (vezi toată discuția)