avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuzare marire salariala de catre angajat!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuzare marire salariala de catre angajat!

Buna ziua! Firma la care lucrez , fiind obligata de noile directive, a decis sa ne mareasca salariul cu 150 lei ( adica de la 3300 la 3450 lei BRUT). Aceasta marire nu face decat sa ne ajute sa pierdem anumite beneficii, cum ar fi abonamentul de transport care in momentul de fata este gratuit, si nu ne aduce nici un banut in plus in buzunar. Noi ca si angajati am decis sa refuzam aceasta marire. Avem dreptul? Cum ar trebui sa procedam? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2024
AndreeaPFA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 30 Ianuarie 2024
Aveti dreptul sa refuzati ...puteti mentiona pe acel act aditiona..refuz semnarea acestuia ..altceva nu puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca angajatul refuza marirea salariului Victoria2023 Victoria2023 Ce se intampla daca angajatul refuza marirea salariului dupa cei 2 ani de cand este angajat? Ce poate sa faca angajatorul in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
Oug 91/2017 - ce se intampla daca salariatul nu vrea sa semneze actul aditional ? Dorel2018 Dorel2018 Ok. Ce se intampla daca salariatul NU VREA sa semneze actul aditional pe motiv ca angajatorul nu i-a ajustat salariul brut a.i. salariatul sa ramana cu ... (vezi toată discuția)
Calculul salariului! MihaiStaicovici MihaiStaicovici Buna ziua! As avea nevoie de sfatul unui contabil care face calculele angajatilor unei firme. Voi incerca sa explic foarte pe inteles pentru ca sincer ... (vezi toată discuția)