avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Documente intrare în țară, cetățean nonUE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente intrare în țară, cetățean nonUE

Bună ziua! Situatia este următoarea: Eu, cetățean român, locuiesc în România, iubitul meu, cetățean nonUE. El a ajuns în România și a cerut azil însă i-a fost refuzat. A pleacat în Germania și recent a fost refuzat și acolo. Ne dorim mult să fim împreună și el ar vrea să se întoarcă în România și să ne clădim viața împreună aici. Vrem să ne căsătorim și să ne întemeiem o familie. Ar fi posibil ca el să vină aici, pe cale legală, din Germania? Ar fi o soluție să avem un copil? La nașterea copilului i-ar fi permis, legal, să intre în țară și să meargă să recunoască și să scoată certificatul de naștere al lui bebe, ca și tată? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Nastere in strainatate copil din afara casatoriei anomyss1987 anomyss1987 buna ziua. am o mare rugaminte sa ma ajutati. cumnata mea a nascut ieri in germania. ea este castorita in romania dar copilul nu este al sotului cu care nu ... (vezi toată discuția)
Paternitate CARMEN-ABBY CARMEN-ABBY Copilul meu este născut in Romania dar tatăl nu a fost la naștere sa.l declare,tatăl e cetățean american, bebe are 2/ani. Ce pot face pt a.l trece pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor in privinta obtinerii titlului de calatorie pentru copil nascut in portugalia taniafrispa taniafrispa Buna,am si eu nevoie de ajutor.In primul rind tin sa mentionez ca sunt cetatean moldovean castorit cu cetatean roman,sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)