Azi am mers la ITM pentru a afla din ce ramura face parte o societate cu domeniu de activitate patiserie-covrigarie si am ramas pur si simplu uimit ;am discutat cu 2 inspectori si am obtinut 2 pareri diferite ,unul sustine ramura comert iar altul industrie alimentara sau alimentatie publica[asta dupa ce au verificat prin documente=D>]Are idee cineva cum stau lucrurile?
Daca ati sti cit de mult am cautat aceste CCM pe ramuri.........parca ar fi documente ultrasecrete........si ne mai intrebam de ce ne ,,urecheaza,,UE intodeauna.Acesta-i sistemul in ROMANIA
Am cautat si eu acum si l-am gasit.Dar,sa stiti ca nu mai beneficiati de el.A expirat la 19.11.2009.Acolo, puteati sa gasiti din ce ramura de activitate face parte unitatea dvs.Doar atat.
Parerea mea ...daca nu gresesc... este ca in anexele CCM pe ramura se afla numai societatile care au sindicat. Sindicatul nostru pana nu s-a afiliat la o federatie sindicala , societatea din care face parte nu era in anexe.
Degeaba esti comert, daca nu ai sindicat nu beneficiezi de CCM pe ramura, exista insa CCM la nivel national.