avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ramura induistrie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ramura induistrie

Azi am mers la ITM pentru a afla din ce ramura face parte o societate cu domeniu de activitate patiserie-covrigarie si am ramas pur si simplu uimit ;am discutat cu 2 inspectori si am obtinut 2 pareri diferite ,unul sustine ramura comert iar altul industrie alimentara sau alimentatie publica[asta dupa ce au verificat prin documente=D>]Are idee cineva cum stau lucrurile?
Eu ma incadram in CCM ramura comert,dar deoarece CIM a incetat cu data de 16.12,2009,nu am beneficiat nici in instanta deoarece nu mai este valabil din data de 19.11.2009.Valabil ramane CCM unic la nivel national anii 2007-2010 care mentioneaza un singur salar compensator.Vorbesc in cunostinta de cauza.Cititi cu atentie CCM pe ramura comert sa-i vedeti valabilitatea.Nu este interes sa se mai negocieze altul pe perioada de criza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm ramura comert vechi si nou Muresan Felicia Muresan Felicia CCm ramura comert a expirat in 19.11.2009,iar o unitate semnatara a acestuia a concediat muncitorii ,incheind carnetele de munca cu data de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca zxz19 zxz19 Buna ziua in cazul in care societatea nu este parte din organizatia patronala ( si nici din grupul de unitati) care a semnat un contract colectiv de munca ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii - ccm ramura comert 2011 clase74 clase74 buna ziua, in contractul de munca pe 2010 la nivel ramura comert era prevazut acordarea a minim 2 salarii compensatorii in afara drepturilor la zi in cazul ... (vezi toată discuția)