avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se transmit documentele intre dgaspc- uri in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se transmit documentele intre dgaspc- uri in Bucurest ? In ...

Cum se transmit documentele intre dgaspc- uri de sector in Bucuresti ?

In cazul unei executari silite art.913 cpp , pv incheiat de executor cu dgaspc sector 3 , nu este de gasit la dgaspc 6 , acolo unde locuieste acum minorul . Dupa mai mult de 3 luni ,si doar dupa demersurile personale :telefoane , petitii , mailuri , cele doua institutii se acuza intre ele - una spune ca ea a trimis pv , cealalta ca nu a primit pv .
Aceste institutii de "protectie a copilului " nu dispun de proceduri clare de transmitere a documentelor de o importanta majora ?
Cum pot afla cine este de vina pentru aceasta intarziere de deschidere a actiunii in instanta ?

Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2024
titinad, utilizator

Alte discuții în legătură

Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Obligare minor la consiliere psihologica Pimoga Pimoga Buna ziua, Acum 2 ani de zile as-a incheiat divortul. In urma divortului, domiciliul copilului a fost stabilit la mama. Intre timp, copilul a implinit 14 ... (vezi toată discuția)
Penalizare pe art 906 neincredintare minor claudiuferlai claudiuferlai Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu o hotarare de penalizare pe ziua de intarziere pentru nerespectarea unei hotarari a instantei pe art 906? Multumesc. (vezi toată discuția)