Ave tuturor,
Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat.
HG 37/2010 modifica HG 161/2006:
“Art. 4 (1) Angajatorii au obligatia de a transmite registrul in forma electronica la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, dupa caz, cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre primul salariat”.
Intrebari:
1. REVISAL poate fi trimis fara numarul CIM dat de ITM si trimis, corectat, ulterior?
2. Aveti alta solutie pentru a trimite REVISAL la timp si corect exceptand inregistrarea CIM la ITM?
Ce sa zic...eu am avut o situatie asemanatoare, dar a fost vina mea deoarece datele care le-am dus la incetare nu mai corespundeau cu cele duse la angajare (nr. cim), intre timp eu introdusesem din nou angajatii intr-un Revisal nou, cel vechi se stersese cand s-a defectat hard-ul calculatorului...Insa utilizatorul zice ca nu a fost cazul sa reconstituie Revisal-ul....sau poate da?!
namiru,
sunt situatii diferite ... acum ceva vreme - vreo 3 ani in urma era sa se piarda intreaga baza de date din REVISAl , cand s-a incercat concatenarea celor doua baze de date - online si tranmsiterea pe suport magnetic.
Mai exista si varianta in care dupa preluare sa apara mesajul ca REVISAL-ul a fost incarcat cu succes, dar in realitate aceasta operatie sa fi avut erori de transmitere.
:offtopic:...cei care sustin, vind deja Ghidul Revisal 2011....(este vorba de o publicatie S....@R..., o stie toata lumea, care oricum vinde "gogosele" in general....)