avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL 2010

Ave tuturor,
Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat.

HG 37/2010 modifica HG 161/2006:
“Art. 4 (1) Angajatorii au obligatia de a transmite registrul in forma electronica la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, dupa caz, cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre primul salariat”.

Intrebari:
1. REVISAL poate fi trimis fara numarul CIM dat de ITM si trimis, corectat, ulterior?
2. Aveti alta solutie pentru a trimite REVISAL la timp si corect exceptand inregistrarea CIM la ITM?

As dori, daca sunteti amabili si baza legala

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 07:55, 15 Aprilie 2011
Ce sa zic...eu am avut o situatie asemanatoare, dar a fost vina mea deoarece datele care le-am dus la incetare nu mai corespundeau cu cele duse la angajare (nr. cim), intre timp eu introdusesem din nou angajatii intr-un Revisal nou, cel vechi se stersese cand s-a defectat hard-ul calculatorului...Insa utilizatorul zice ca nu a fost cazul sa reconstituie Revisal-ul....sau poate da?!
namiru,
sunt situatii diferite ... acum ceva vreme - vreo 3 ani in urma era sa se piarda intreaga baza de date din REVISAl , cand s-a incercat concatenarea celor doua baze de date - online si tranmsiterea pe suport magnetic.

Mai exista si varianta in care dupa preluare sa apara mesajul ca REVISAL-ul a fost incarcat cu succes, dar in realitate aceasta operatie sa fi avut erori de transmitere.
Este adevarat ce spuneti.
In alta ordine de idei...a aparut noul Revisal? Se vehiculeaza pe net....
Nu a aparut si nici nu sunt sanse sa apara de curand .. se lucreaza inca la noua versiune dar se pare ca sunt anumite impedimente ...

Cei care sustin ca a aparut ar trebui sa posteze un link de unde poate fi copiat programul respectiv ... dar nu exista asa ceva in prezent.
:offtopic:...cei care sustin, vind deja Ghidul Revisal 2011....(este vorba de o publicatie S....@R..., o stie toata lumea, care oricum vinde "gogosele" in general....)

Alte discuții în legătură

Revisal sanducatanas sanducatanas Am infiintat o SRL si nu stiu cand se transmite revisalul lunar sau numai cand sunt modificari.Multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)