avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL 2010

Ave tuturor,
Va retin atentia asupra urmatoarei probleme dorind, bineinteles un sfat.

HG 37/2010 modifica HG 161/2006:
“Art. 4 (1) Angajatorii au obligatia de a transmite registrul in forma electronica la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, dupa caz, cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre primul salariat”.

Intrebari:
1. REVISAL poate fi trimis fara numarul CIM dat de ITM si trimis, corectat, ulterior?
2. Aveti alta solutie pentru a trimite REVISAL la timp si corect exceptand inregistrarea CIM la ITM?

As dori, daca sunteti amabili si baza legala

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Doina Elena , Consultant resurse umane 07:55, 15 Aprilie 2011
multumesc f mult celor de aici care ne raspund, ne ajutati f mult si ne descurcati din multe lucruri, poate marunte pt dvs.,dar pe care noi nu le stim in totalitate si ne prinde bine un ajutor.Felicitari pentru forum, este de nota 10. =D>
buna ziua!

as dori sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: se modifica un cim norma partiala (4h), cu un act aditional prin care, aceasta se diminueaza la 2h. trebuie sa operez in revisal aceasta modificare, avand in vedere ca programul are ca optiuni, la "tip norma", variantele: "norma intreaga" si "timp partial"?

multumesc
cand vor aparea modificari la revisal? adica sa inregistram salariul, vechime, si ce mai cere el? ne vor trimite programul de la itm? sau ne cheama la ei?
unde inregistrez o prelungire a cim pe durata determinata?
bittta a scris:

unde inregistrez o prelungire a cim pe durata determinata?

Se inregistreaza si se transmite prin REVISAL ... actul aditional de modificare a duratei nu se mai vizeza la ITM.

Cred ca dupa intrarea in vigoare a noilor modificari aduse Codului Muncii va apare noul program ... se va luaa de pe site-ul Inspectiei Muncii , unde in prezent se poate downloada si versiunea actuala a REVISAL-ului.

Alte discuții în legătură

Revisal sanducatanas sanducatanas Am infiintat o SRL si nu stiu cand se transmite revisalul lunar sau numai cand sunt modificari.Multumesc (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)