avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SC- dizolvata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SC- dizolvata

buna seara!

intrucat societatea comerciala, un SRL, nu a depus situatiile finantiare aferente anilor 2003,2004,2005,tribunalul admite cererea of. nat. al registrului comertului si dispune ''dizolvarea"' societatii parate, inregistrarea hotararii in registrul comertului, comunicarea catre directia gen a finantelor publice. asta in 2007
mai poarta vreo raspundere administratorul in acest caz?
ce ar avea acesta de facut pt a nu mai avea legatura cu srl-ul ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 11:16, 5 Februarie 2010
1). numirea lichidatorului se publica in Monitorul Oficial. Lichidatorul intra in functie depunand semnatura la R.C. Lichidatorul inlocuieste administratorul in urma predarii de gestiune.
2). Dizolvarea este anterioara lichidarii si deci si activitatii lichidatorului. Mandatul administratorului dureaza pe perioada dizolvarii pana la predarea de gestiune lichidatorului care indeplineste toate operatiunile necesare lichidarii, ultima dintre acestea fiind radierea.
Verificati dupa numele firmei pe
[ link extern ] /
si pe
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2010
legalmgm, utilizator
multumesc mult de ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Urmari nedepunere bilant ana_lov3s_u ana_lov3s_u Am auzit ca tarifele expertilor contabili sunt f mari pt semnarea bilantului iar firma mea a fost tot timpul in pierdere...Daca nu depun bilantul pe anul ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru un s.r.l. in curs de radiere Jenu68 Jenu68 Buna ziua! Avem o firma care este in curs de lichidare judiciara din cauza expirarii sediului social. Sentinta este definitiva din iunie 2011 dar am aflat de ... (vezi toată discuția)