avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In primul rand imi cer scuze daca gresesc aici. sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In primul rand imi cer scuze daca gresesc aici. sunt cetatean ...

In primul rand imi cer scuze daca gresesc aici. sunt cetatean turc si am preaprobare de la banca unicredit. Am gasit imobilul doar ca fiind ca cetatean turc nu pot sa cumpar o casa cu teren in romania. Intrebarea mea este felul urmator . Pot sa arat firma mea ca un garant pentru creditul meu de ipotecar ? si arat proprietate pe numele persoana juridica? Sau o persoana juridica poate fi garant pentru o persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:22, 27 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, puteti cumpara constructia ca persoana fizica si terenul pe firma. Pentru mai multe detalii este necesara o analiza mai ampla a situatiei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicu_vlad nicu_vlad Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea situatie: In 2007 am incheiat un Contract de executie/vanzare a unui apartament intr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Cesiune antecontract vanzare cumparare Comy Comy Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament intr-un imobil nou dar pentru acest imobil este deja incheiat un antecontract de vanzare cumparare iar ... (vezi toată discuția)