ma numesc calin si am fost prins cu masina fara permis acum ceva timp in urma aproximativ acum 2 ani jumate aveam varsta de 16 ani nu aam consumat alcol !! am fost purtat prin tribunale 2 ani jumate si acum de o luna de zile sa dat sentinta 1 an si 6 luni cu suspendare plus termen de incercare 2 ani !!!! intrebarea mea e : daca am scos cazieru si era curat inainte sa sa dea sentinta m-am inscris la scoala si mi-am depus actele pentru examen am fost programat pe data de 9 feb la examinare ,daca eu iau examenul teoretic si condusu mie mi se va elibera permisu de conducere??????????:sorry:??????? si daca nu cum as putea face sa imi potin permisul de conducere inainte de termenul dat de catre instanta !!
Acum ce o sa se intimple, am inteles ca dupa o perioada de 6-8 luni demareaza dosarul pe urma se va hotara, eu cu cine ma cert acum cu politia sa intelec, pentru ca cel lovit si`a reparat masina pe asigurare... se ajunge sa imi scrie in cazier dupa hotatarea definitaiva si pe o perioada de 5 ani am inteles, acum incerc sa imi termin cu permisul de conducere, mai sunt o gramada de intrebat numa ca nu am spatiu :) va multumesc oricum sper sa se rezolve odata.
@"hipyy"
Spunea un om de fotbal,care avea si studii juridice,regretatul Traian Tomescu:
"la smecherii si la dat cu calcaiul suntem campioni"
Stimate domn,aveti de asteptat ca toti cei care intr-un fel sau altul au incalcat legea.
Interesant este ca la dvs.nu s-a uscat bine tonerul de pe hotarare si va ganditi cum sa mai eludati o data legea sau sa fiti privilegiat intr-un fel sau altul.
"Scoala de smecherasi",continua sa "produca" tot felul de "exemplare" hilare . Eu cred ca cel mai bine ar fi sa incercati sa "iesiti din rand" pentru ca in mod sigur ,puteti cu barbatie sa suferiti consecintele unei fapte pe care ati comis-o,cel putin in accepita unei instante de judecata.
Eu cred ca acestea pot constitui,cel putin un motiv serios de meditatie