avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

ma numesc calin si am fost prins cu masina fara permis acum ceva timp in urma aproximativ acum 2 ani jumate aveam varsta de 16 ani nu aam consumat alcol !! am fost purtat prin tribunale 2 ani jumate si acum de o luna de zile sa dat sentinta 1 an si 6 luni cu suspendare plus termen de incercare 2 ani !!!! intrebarea mea e : daca am scos cazieru si era curat inainte sa sa dea sentinta m-am inscris la scoala si mi-am depus actele pentru examen am fost programat pe data de 9 feb la examinare ,daca eu iau examenul teoretic si condusu mie mi se va elibera permisu de conducere??????????:sorry:??????? si daca nu cum as putea face sa imi potin permisul de conducere inainte de termenul dat de catre instanta !!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:23, 10 Februarie 2010
Interventie moderator: @daio va rog sa va editati mesajele si sa faceti unul singur. Pe celelalte o sa le sterg. Multumesc
Acum ce o sa se intimple, am inteles ca dupa o perioada de 6-8 luni demareaza dosarul pe urma se va hotara, eu cu cine ma cert acum cu politia sa intelec, pentru ca cel lovit si`a reparat masina pe asigurare... se ajunge sa imi scrie in cazier dupa hotatarea definitaiva si pe o perioada de 5 ani am inteles, acum incerc sa imi termin cu permisul de conducere, mai sunt o gramada de intrebat numa ca nu am spatiu :) va multumesc oricum sper sa se rezolve odata.
@"hipyy"
Spunea un om de fotbal,care avea si studii juridice,regretatul Traian Tomescu:
"la smecherii si la dat cu calcaiul suntem campioni"
Stimate domn,aveti de asteptat ca toti cei care intr-un fel sau altul au incalcat legea.
Interesant este ca la dvs.nu s-a uscat bine tonerul de pe hotarare si va ganditi cum sa mai eludati o data legea sau sa fiti privilegiat intr-un fel sau altul.
"Scoala de smecherasi",continua sa "produca" tot felul de "exemplare" hilare . Eu cred ca cel mai bine ar fi sa incercati sa "iesiti din rand" pentru ca in mod sigur ,puteti cu barbatie sa suferiti consecintele unei fapte pe care ati comis-o,cel putin in accepita unei instante de judecata.
Eu cred ca acestea pot constitui,cel putin un motiv serios de meditatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis de conducere darkkk darkkk Buna ziua, Ma numesc Adrian, am 18 ani si acum 2 zile ma opreste politia in orasul meu si la solicitarea permisului de conducere au constatat ca eu nu posed ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecătorească pt. art 335 Iosontinutel Iosontinutel Am avut o pedeapsă de 2 ani si 4 luni cu suspendare + 3 ani termen de încercare. Termenul de încercare mi-a expirat anul trecut in 11 octombrie. În anul ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog - examen auto, cazier marius27021988 marius27021988 Buna seara.În 2015 am fost prins la volan si nu posed permis,in martie 2016 m-am înscris la scoala de soferi,am dat sala si am fost admis,in octobrie 2016 ... (vezi toată discuția)