avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Separare bunuri cu cetatean strain marocan
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Separare bunuri cu cetatean strain marocan

Buna ziua , am si eu nevoie de un raspuns . Sotia este de origine marocana suntem casatoriti in maroc , dupa legile marocane fara pretentii financiare in contractul matrimonial , locuim in UK , certificatul de casatorie transcris in romania la ambasada ( scris pe el Act Trasnscris) . Problema e ca eu vreau sa iau un apartament in romania cu credit ipotecar dar sotia nu vrea sa fie trecuta pe contractul de creditare . Banca mi-a cerut separare de bunuri dar notarii din romania mi-au spus ca nu se poate face . Cum sa procedez? Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2024
Marian2424, utilizator

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean arab ramonaausfreiburg ramonaausfreiburg Sunt din Romania si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean arab.As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc mie si de ce acte are el nevoie.As dori sa mai stiu daca ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Divort de un cetatean marocan Neagu Andrada Neagu Andrada buna ziua ,sunt tatal umui tanar ce lucreaza in Regatul unit unde a cunoscut o fata cu care ar vrea sa intemeieze o casnicie ,dar nu poate deoarece aceasta ... (vezi toată discuția)