avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am o situatie cel putin neobisnuita . Am uncotract de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am o situatie cel putin neobisnuita . Am uncotract de prestari ...

Am o situatie cel putin neobisnuita .
Am uncotract de prestari servicii proiectare cu o anumita societate . Am incheiat proces verba de predare-primire documentatie cu acesta si am emis factura timitand-o in SPV . Ternemul de plata la faturii a expirat . La o luna de la expirarea termenului de plata al facturii prevazut in contract beneficiarul imi trimite un mesaj pe mail prin care ma anunta ca refuza la plata factura pentru ca a gasit "neconformitati in proiect", fara a preciza punctual care sunt acestea . Are acest drept ? In cat timp sau la ce termen de la primirea facturii poate fi trimis acest refuz la plata ?

Alte discuții în legătură

Factura consultanta fonduri europene nico_logo nico_logo Buna ziua. Am apelat la o firma de consultanta pentru un dosar de fonduri europene. Consultatia costa 2000 euro. Am platit 650 euro la depunerea dosarului, iar ... (vezi toată discuția)
Atentie la riscul contului spatiu privat virtual IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Dat fiind ca sunteti atat de prietenosi cu cititorii, imi permit sa va fac o sugestie de informatie importanta despre SPV pe care sa o dati ... (vezi toată discuția)
Notificare plata sau proces ? projectwon projectwon Buna ziua, am o nelemurire cu privire la un contract. Acum aproximativ 2 luni trimis prin posta contractul semnat de catre mine , proiectele , 2 ex. de facturi ... (vezi toată discuția)