avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amnistia fiscala exclude situatiile de esalonare deja ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amnistia fiscala exclude situatiile de esalonare deja aprobate?

Amnistia fiscala exclude situatiile de esalonare deja aprobate si in derulare la data aparitiei Og 107/2024? Esalonarea poate fi considerata se incadreaza in inlesnire la plata?
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 16:23, 18 Septembrie 2024
NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua amnistia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul ... Madalina Sora Madalina Sora Buna ziua Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ? Aveți mai jos răspunsul instantei ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala pentru taxa inceperii constructiilor unui imobil? LAFOR2024 LAFOR2024 Amnistia fiscala OUG 107/2024, este aplicata si persoanelor fizice pentru dobanzile generate de taxa neachitata in termen, a inceperii constructiilor unui ... (vezi toată discuția)
Am o amenda de circulație mai veche de plătit coco0205 coco0205 Bună ziua. Am o amenda de circulație mai veche de plătit la primărie. Ma incadrez în amnistia fiscală? Când întra în vigoare legea? Mulțumesc (vezi toată discuția)