avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxe vamale comanda de marfa din China pe firma
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxe vamale comanda de marfa din China pe firma

Bună seara.Am dat comanda de marfa din China pe firma în luna iunie și awb ul era format din 3 colete.coletele au rămas blocate în Germania și de abia după 2,3 saptamani au plecat de acolo dar au plecat doar 2 colete din 3 din cadrul aceluiași awb,colete ce le am ridicat deja de la firma livratoare dhl în iulie .Eu am plătit deja taxele vamale tocmai de pe 18 iunie pentru toată suma .Acum 3 săptămâni,a venit și ultimul colet care a fost blocat în Germania dar personalul vamal din Bacău nu vrea sa mi dea coletul deoarece ei zic ca trebuie sa plătesc iar taxele vamale pe suma totala înscrisă pe colet aproximativ 4000 dolari.Binenteles ca am plătit deja aceste taxe și nu le înțeleg raționamentul când toate actele vamale au fost înaintate pentru toate cele 3 colete de pe awb și toate taxele au fost plătite.Nu as dori sa se întoarcă coletul înapoi deoarece taxele sunt mari .Dacă ma puteți ajuta cu un sfat ceva? Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dhl nu vor sa mai dea retur coletul Ivanka88 Ivanka88 Buna ziua am si eu o problema cu DHL am comandat un colet in valoare de 1225 lei din UK am facut nr EORI singura dupa un chin am vrut sa platesc taxele ... (vezi toată discuția)
Import produse firmă înafara see (spațiului economic european) cu depozit în germania/olanda. Adelin07 Adelin07 Import produse firmă înafara SEE (Spațiului Economic European) cu depozit în Germania/Olanda. Bună ziua, Se plătesc taxe vamale (TVA) pentru un ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)