avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am și eu o întrebare : bunica mea de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am și eu o întrebare : bunica mea de peste 80 de ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare : bunica mea de peste 80 de ani a fost luată de sora ei la notar să îi cedeze partea ei de moștenire din partea părinților. Ea susține ca nu știe ce a semnat. Îmi puteți spune care sunt pașii pentru contestarea actului notarial?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:42, 23 Septembrie 2024
Cine sa atace'? Si care sunt argumentele'?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune: am ajuns la un acord să rămân cu un etaj dintr-o casă p+2. cum trebuie să fie contractul pe care o să-l semnez? dany_2605 dany_2605 Bună seara. Am și eu o întrebare dacă se poate. Parintii mei au decedat și mai am o sora. Casa în care am copilărit are 4 moștenitori tatăl meu având ... (vezi toată discuția)
Cum pot mosteni casa bunicilor? ellena ellena Buna ziua. Bunicii paterni au decedat acum 20 respectiv 10 ani. Au ramas 6 frati si surori, copii ai defunctilor ca mostenitori legali. Nu s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu ContSters369210 ContSters369210 buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as avea nevoie de indrumarea dvs! acum 4 ani sotul meu a fost convins de singurul lui frate sa mearga la notariat si ... (vezi toată discuția)