avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am primit o poprire pe conturi pe data de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am primit o poprire pe conturi pe data de 09.08.24, ...

Buna ziua,

Am primit o poprire pe conturi pe data de 09.08.24, aceasta poprire fiind achitata integral pe data de 12.08.24. In data de 10.09.24 am primit informare de la angajator ca mi se va retine 1/3 din salar pentru acea poprire.
Dupa ce am luat legatura cu executorul , mi s-a comunicat ca actele de ridicare a popririi au fost trimise prin posta Romana si e posibil sa nu Fi ajuns la angajator.
Concluzia este ca am achitat acea poprire si tot mi s-a retinut din salar bani. Pot face ceva in privinta asta? Nu mi se pare normal ca nici azi 23.09.24 sa nu primesc banii de la executor.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 20:05, 23 Septembrie 2024
Contestatie la executare in 15 zile de la momentul la care ati aflat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in judecata executor judecatoresc milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul care il obliga pe un executor judecatoresc sa ridice poprirea de pe un cont bancar daca sumele ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost executată silit o sumă de bani la trei luni după stingerea datoriei. banii mi s-au returnat, dar am niște întrebări sadrian sadrian Buna ziua. Am avut o executare silita, si suma am achitat-o integral prin poprire pe salariu. Dupa 3 luni de la stingerea datoriei am incasat o suma in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi in baza unei încheieri facuta de executorul judecatoresc marilenabaiko marilenabaiko În luna februarie 2011 am facut un împrumut la Provident, iar in martie 2012 am ramas fara venit si nu am mai putut achita ratele saptamânale.Azi am ... (vezi toată discuția)