avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot afla ce vechime în muncă am acumulat pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot afla ce vechime în muncă am acumulat pentru pensia ...

Cum pot afla ce vechime în muncă am acumulat pentru pensia mea de stat pentru perioada de dinainte de 1 aprilie 2001. Cea de după 1 aprilie 2001, am descărcat-o din contul meu CNPP. Am extras perioada din cartea de muncă și vreau să o compar cu datele existente la CNPP. Îmi folosește să verific corectitudinea punctelor de stabilitate primite. Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
Nicolae62, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:50, 23 Septembrie 2024
printr-un calcul simplu amtematic ..nicio institutie nu are in atributii sau evidenta intregii activitati ai unei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În contul meu cnpp, la secțiunea "datele mele din ... Nicolae62 Nicolae62 Bună ziua. În contul meu CNPP, la Secțiunea \"datele mele din sistem\", se generează un document gol atunci când solicit documentul despre \"datele din ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie anonim anonim Lucrez de 4 ani la o firma privata. Cartea mea de munca este pastrata la ITM. Cum pot sa aflu daca este totul in ordine, inclusiv stagiul de cotizare pentru ... (vezi toată discuția)
3 ani si 4 luni in grupa 2 dinainte de 1 aprilie 2001 se considera ... goplanet goplanet 3 ani si 4 luni in grupa 2 dinainte de 1 aprilie 2001 se considera 9 luni la vechime și se adaugă sau trebuie sa fie 6 ani lucrați în grupa 2 ca sa fie ... (vezi toată discuția)