avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata, vin cu o rugaminte, pentru salaratii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata, vin cu o rugaminte, pentru salaratii care in ...

Buna dimineata, vin cu o rugaminte, pentru salaratii care in perioada 1992-2001 au sume platite pentru al 13-lea salariu, plata cu ora, practica pedagogica si in statul de plata, nu au platita contributie 3% de care angajat, dar au platita contributia de asigurari de catre unitate- ,daca sunt luate in calcul pentru stabilirea drepturilor la pensie si daca se pot elibera adeverinte de catre angajator,
Cu respecti si multumiri, Bagenac Petrita contabil sef- Colegiul National Pedagogic Buzau

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare invatamant - pensie Radu Cristian Radu Cristian Buna ziua, Sotia mea urmeaza sa se pensioneze pt. limita de varsta la 01.09.2010 din invatamant. Este angajata la un liceu cu grad definitiv. I s-a eliberat o ... (vezi toată discuția)
Pensii sika sika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de unde se ia valoarea castigului brut folosita la calculul punctajului lunar, intrucat aceasta este diferita de valoarea ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)