avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un economist debutant poate sa întocmească și sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un economist debutant poate sa întocmească și sa semneze documente ...

Un economist debutant poate sa întocmească și sa semneze documente justificative ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:20, 28 Septembrie 2024
Dacă are ca atribuții în fisa postului da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez de patru luni într-o instituție publică ... BiaAnca BiaAnca Bună ziua!! Lucrez de patru luni într-o instituție publică pe post de inspector debutant. La începutul carierei, șeful de birou mi-a spus că ... (vezi toată discuția)
Economist debutant in sistemul social EastSideR EastSideR Buna ziua, as dori sa stiu cum se completeaza fisa postului pentru economist debutant in cadrul sistemului de ajutor social, si care sunt atributiile ... (vezi toată discuția)