avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rog să îmi răspundă un avocat In fața blocului la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rog să îmi răspundă un avocat In fața blocului la intrare ...

Rog să îmi răspundă un avocat
In fața blocului la intrare in bloc un cuplu tânăra necăsătorit cu 2 câini rasă mica stau cu orele de vb cu alt cuplu prieteni care au și iei câine
Țin să spun că am și eu câine și este un coșmar când ies afară că acei câini întărâta pe al meu cu lătratul și da să se repeadă la al meu.
Într-o după amiază le-am spus acelui cuplu care stă cu mine in bloc să nu mai stea in fața blocului la intrare cu câinii și să se ducă în alt loc sa pot ieși în liniște cu câinele afară. Iubita băiatului s început cu scandal vorbe vulgare și mai să sară la bătaie spunând că aici locuiesc și sta cât vor iei. Țipând la minea acuzat că eu o urmăresc și că băiatul meu sta cu muzica la maxim noaptea ce e total fals în amândouă acuzații. Cei drept nu m-am dus la politie cu gândul că s-au potolit. Dar după 3 zile au început iar să se facă gașcă in fața blocului. Copii mei ies seară cu câinele în brațe pentru a evita tărăboiul între câini
Țin să menționez când ajung in preajma lor fata ține să mă provoace

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Vecini recalcitranți, hărțuire, jigniri AlinaO1495 AlinaO1495 Bună ziua, Relatând următoarea întâmplare, aș avea nevoie de niște sfaturi. Locuiesc la bloc, suntem 28 apartamente printre care în decursul a ... (vezi toată discuția)
Cum raspunde o persoana care provoaca cainii? dogarudobra dogarudobra locuiesc singura, si nu demult am avut un eveniment extrem de neplacut detin 2 femelecanine, castrate care nu sunt agresive, nici de rasa agrsiva in 7 ani nu ... (vezi toată discuția)