avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua sotul a condus masina mea fără permis nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua sotul a condus masina mea fără permis nu la prins ...

Bună ziua sotul a condus masina mea fără permis nu la prins ls volan dar a atins oglinda cuiva și a sunat poliția zice poliția ca are martori și filmări nu lo prins la volan repet îl poate aresta și în cât timp sau ce se poate întâmpla momentan doar io luat declarații mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 12:43, 29 Septembrie 2024
Buna ziua,

Daca sotul dmneavoastra a condus pe drumuri publice fara permis, aceasta constituie infractiune si se va intocmi dosar penal.

In ceea ce priveste ,,arestarea", acest aspect se va stabili printr-o hotarare penala defintiva. Limitele de pedeapsa pentru infractiune savarsita sunt de la 1 la 5 ani.
Dacă poliția are video cu soțul si martori sunt suficiente .
Sotul a sunat la politie?( nu se înțelege mesajul)
Trebuie să stați liniștită, soțul nu o să fie arestat (dacă ar fi făcut victime și era sub influenta alor substanțe sau alcoolului atunci soțul dumnv era arestat
O să plătească oglinda și o să aibă un cazier pentru infractiunea de a circula fără permis (condamnare cu suspendare
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Nu putem formula supozitii. Nu orice dosar penal are aceeasi finalitate sau se desfasoara in aceleasi conditii. Infractiunea savarsita de domnul constituie o infractiune contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice, si poate fi sanctionata ca atare indiferent daca ,,a facut victime" sau nu.
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
Alina-Andreea Plugaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus autovehicul , cu permis suspendat si asigurare expirata. GameOver21 GameOver21 Buna ziua,am un prieten care a condus undeva prin oras,dar fara a fi prins sau oprit de politie sau ceva,si la un momentdat,din neatentie,a trecut prea aproape ... (vezi toată discuția)
Ce aș păți dacă as fi prins - minor la volan Danucudani Danucudani Am 15 ani și acum câteva zile am condus mașina pe stradă, m-a văzut cineva mi-a făcut semn să opresc dar eu nu am facut-o și a sunat la poliție am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pe baza martorilor (conducere fara permis) robert9999 robert9999 Buna ziua! Am condus fara permis cu niste persoane in masina. Daca ele declara ca am condus fara permis mi se poate face dosar penal sau pot fi pedepsit ... (vezi toată discuția)