avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... (Important!!!). Bună ziua , am o intrebare mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

(Important!!!). Bună ziua , am o intrebare mai ciudățică , tăl meu a murit ...

Bună ziua , am o intrebare mai ciudățică , tăl meu a murit acum 3 ani insa eu nu sunt recunoscuta de el, foarte multi oameni spun ca este adevarat ca el era tatal meu doar mama mea nu vrea sa mi recunoasca , credeți ca mai am cum sa fac vreun test adn ,doi frati are care vor sa ma ajute din toate puterile cu acest lucru! Va rog frumos sa tratati povestea ca atare pentru ca nu imi este nici mie usor este o situatie ciudata ( pana acum nu am avut ce sa fac decat sa astept pentru ca eram minora , avand in vedere ca mama nu voia nici cum sa mi spuna nu aveam ce sa fac singura!)
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:20, 29 Septembrie 2024
Daca ati trecut de 18 ani, puteti cere in instanta testul ADN.
Astfel puteti sa va clarificati pentru totdeauna paternitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puzzle juridico-administrativ AvocatMarius AvocatMarius Intrebare de 1000 puncte. Copil din afara casatoriei (relatii concubinaj). Tatal vrea sa stie (mai bine spus sa se asigure) ca acest copil este al lui. Din ... (vezi toată discuția)
Test paternitate Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua!Am un copilas de un an si ju.matate.Tatal vopilului vrea test ADN si imi cere sa l chem in instanta pt paternitate.Toate acele costuri(cheltuieli de ... (vezi toată discuția)