avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in luna octombrie, de ...

Am lovit un pieton pe trecere,anul trecucut in lima octombrie,de atunci circul cu dovada,pietonul a depus plangere penala impotriva mea,acesta a suferit o operatie la picior in urma accidentului,a ajut 80 de zile de ingrijiri medicale,pentru a retrage plangerea imi cere 10.000 de euro,care sunt riscurile la care ma supun daca nu ii dau banii pe care ii cere si nu iso retrage plangerea?mentionez ca dosarul este in stare de cercetare inca.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 12:55, 3 Octombrie 2024
Nu eram sub influenta a nici unei substante si nici a alcoolului,insa deja se face un an de zile de camd sa intamplat,iar agemtul de caz spune ca inca nu a primit raportul de la INML,se poate sa fie adevarat acest lucru care mi sa comunicat?si daca da ,de ce dureaza un an de zile un raport?sau se mai analizeaza si investigheaza ceva?victima a fost operata la picior a ramas cu cusatura in zona tibiei insa nu este afectat nu a ramas infirm in urma interventiei,se poate deplasa normal.
Da, poate dura un an și mai mult. Aveți și dreptul de a studia dosarul și de obține copii din dosar, sa vedeți ce cercetări se mai fac, dacă se fac, în baza unei cereri aprobate de procurorul de caz.
Bună ziua!
Dacă spuneți că ați vorbit cu agentul care se ocupă de dosar acesta trebuia să vă informeze că raportul de la INML se plătește.
Poliția nu deține fonduri pentru a plăti( acesta este motivul pentru care dosarul se află la poliție de un an de zile.
Dacă doriți ca dosarul să ajungă la parchet și să se judece , mergeți la poliție și plătiți raportul INML.
Dacă stati după poliție mai așteptați un an.
În cele din urma șoferul vinovat o să plateasca raportul INML( este inclus în cheltuielile de judecată).

bogdandaniel87 a scris:

Nu eram sub influenta a nici unei substante si nici a alcoolului,insa deja se face un an de zile de camd sa intamplat,iar agemtul de caz spune ca inca nu a primit raportul de la INML,se poate sa fie adevarat acest lucru care mi sa comunicat?si daca da ,de ce dureaza un an de zile un raport?sau se mai analizeaza si investigheaza ceva?victima a fost operata la picior a ramas cu cusatura in zona tibiei insa nu este afectat nu a ramas infirm in urma interventiei,se poate deplasa normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier jericho33 jericho33 buna ziua. acum 6 luni am avut un accident rutier soldat cu victime.am evitat o masina intrand pe contrasens de unde am fost lovit de alta masina. o victima a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme CristiHD CristiHD Sunt vinovat intr-un asfel de accident rutier neacordare de prioritate cu 3 victme Circumstante: - am intrat intr-o alta masina fara sa ma asigur - sunt 3 ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis rosica rosica La conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice, cu vatamare corporala de 89 de zile ingrijiri, daca partea vatamata a depus plangere pentru ... (vezi toată discuția)