avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua

Am avut un proces civil pentru recuperarea cheltuielilor comune (schimbare tevi canalizare subsol bloc) pe că l-am câștigat, dar 6 proprietari nu vor sa-si achite datoriile stabilite de instanță. Vă rog frumos sa-mi spuneți care sunt pașii de urmat în continuare.In qceasta localitate nu există asociații de proprietari ,de aceea toate demersurile trebuiau făcute pe persoană fizică.
Vă multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
VladP, administrator
Intai nu va publicati toate datele personale...
Puteti face asociatie in blocul dv. sau ii puteti executa silit. Puteti sa ii notificati intai.
Mulțumesc!.
Aș vreansa știu dacă ar trebui să comunic Judecătoriei despre faptul ca cei 6 proprietari nu vor să respecte hotărârea instantei.
Dosarul dv. s-a incheiat si e arhivat, nu mai are judecatoria legatura cu situatia. Partea aceea e finalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevi fisurate la subsol,subsol cu apa,incotro? ContSters84764 ContSters84764 Buna ziua! Am cumparat de curand un apartament la parter ;dupa o luna am constatat ca la subsolul blocului se afla ``leopardul`` ;ce e de facut si cui ar ... (vezi toată discuția)
Drepturi pe tevile de canalizare Ioana2012P Ioana2012P Buna ziua! Am cumparat in 2012 un apartament situat la parterul unui bloc nou. In toamna anului trecut a refulat sifonul din pardoseala baii. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantelor de la asociatiile de proprietari Romică Stoica Romică Stoica Cine ma poate ajuta cu un sfat, o ideie. Cum pot sa execut o asociatie de proprietari care nu vrea sa-si achite debitele.#-o#-o:(( (vezi toată discuția)