avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua Cum as putea radia o mașină pe care am ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua Cum as putea radia o mașină pe care am vândut-o ...

Buna ziua
Cum as putea radia o mașină pe care am vândut-o in urma cu 12 ani dar am pierdut toate actele, nu mai stiu nici numerele de inmatriculare…pentru ca in fiecare an primesc somatii cu impozitul masinii.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum pot radia o masina cu actele vandute? pirina pirina Buna ziua, am urmatoarea problema: in urma unui accident rutier am primit de la asigurari dauna totala iar masina (ce a mai ramas din ea) a ramas in posesia ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din circulatie de la politie valentincr valentincr Buna ziua, In luna ianuarie am vandut o masina unei persoane din Bucuresti. S-au facut toate actele la Udristei la un ghiseu de acte. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara masina silviub1234 silviub1234 Buna ziua. In urma cu mai multi ani, tatal meu a avut o Dacie. Acum el a decedat, Masina e de negasit, am insa numerele de inmatriculare gasite in casa. Imi ... (vezi toată discuția)