avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria a angajat o firma sa toaleteze copacii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria a angajat o firma sa toaleteze copacii (salcami) din ...

Primaria a angajat o firma sa toaleteze copacii (salcami) din curtea mea ptr ca atingeau firele. Firma a taiat toata coroana pomilor lasand mizerie (crengi) pe proprietate cat si in afara ei si au mai si rupt plasa imprejmuitoare. Pot cere despagubiri ptr taierea pomilor fara a mă fi notificat? Un avocat din Constanta care ma poate ajuta?

Alte discuții în legătură

Copacii faleza faleza AM IN CURTE COPACI (SALCAMI) A CAROR COROANA TRECE LA VECINI INTRE EI ESTE SI UN NUC,ACESTIA SOLICITA SA TAI COPACII,INTREB IMI TREBUIE AUTORIZATIE DE LA ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate gaitan1 gaitan1 buna ziua am foarte mult teren faneata care se invecineaza cu padure. Crengile copacilor sau extins cate 4-5 m peste proprietatea mea. Radacinile copacilor ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? flori54 flori54 Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? Am 2 nuci pe domeniul public care acum sunt foarte masivi și ajung printre crengile de curent ... (vezi toată discuția)