avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Avocat colaborator unde ar trebui să se înregistreze ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Avocat colaborator unde ar trebui să se înregistreze fiscal? La domiciliu sau la sediul de lucru?

Bună ziua!
Un avocat colaborator care își desfășoară activitatea în Iași, dar are domiciliul în județul Vrancea, unde ar trebui să se înregistreze fiscal? La domiciliu sau la sediul de lucru?
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mihaela.1234 , utilizator 13:10, 7 Noiembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa pcatalin100 pcatalin100 Buna ziua. Momentan am domiciliul intr-un sat din judetul Vrancea, dar stau in Iasi urmand sa imi fac mutiatie aici. In urmatoarea perioada as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Sediul fiscal oana_marria oana_marria pentru avocatii stagiari, trebuie sa isi faca sediu fiscal?ce acte sunt necesare si unde anume se face, pe cabinetul in care exercita activitatea sau pe ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa activitate medicala carinapuiu carinapuiu Sunt medic, PFA si colaborez cu un centru medical, unde imi desfasor activitatea de profil. De la infiintarea PFA pe certificatul fiscal figurez cu sediul ... (vezi toată discuția)