avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! În baza art 335 alin2 cod penal am primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! În baza art 335 alin2 cod penal am primit condamnare ...

Bună ziua!
În baza art 335 alin2 cod penal am primit condamnare 4 luni cu închisoare. În baza art 91 alin 1 cod penal se dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o durată de doi ani termen de supraveghere stabilit în cond. art 92 alin 1 cod penal:
Întrebarea mea este dacă mi-a fost anulat permisul. Dacă da, pe ce perioadă pentru ca în hotărâre nu scrie nimic de permis .
Mulțumesc !
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Permisul se anuleaza in urma hotararii de condamnare ramasa definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri hotarare judecatoreasca de condamnare fastf44 fastf44 21.04.2015 Ora estimata: 08:30 Complet: C9 Camera preliminara/fond Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 335 al 2 Cod Penal, cu aplicarea ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca conducere fara permis maryusvalentin maryusvalentin Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 1 C. pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul Cărămidă Marius Valentin la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am primit o condamnare de un an închisoare pt. săvârșirea ... Myon65 Myon65 Bună ziua. Am primit o condamnare de un an închisoare pt. săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor ... (vezi toată discuția)