avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna sera domnu avocat,suntem disperati va rog sa ne ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna sera domnu avocat,suntem disperati va rog sa ne ajutati ...

Buna sera domnu avocat,suntem disperati va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema,am o nepoata in varsta de 22 de ani care e plecata in Danimarca,acum 3 saptamani aproximativ a sunat si a zis doar Ca e arestata! Doar atat! De atunci nu mai stim nimic de EA,! Am sunat CAM peste tot Dar farà Nici un rezultat,nu stim ce sa facem sa aflam de ea ,daca este arestata Sau nu ,ne puteti ajuta??? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 13 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să luați legătura cu Ambasada României în Danemarca, să aflați mai multe informații.
- mesaj mutat din topic nou -

Am sunat si au zis sa sun la polite,am sunat si la polite si au zis Ca ei nu sunt in măsura sa se intereseze,sa VB cu un avocat,nu stiu ce avocat cum sa contactez un av roman in Danimarca nu stiu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa va contacteze ei, fata va avea un avocat din oficiu.
Cautati și pe Facebook, pe grupuri de romani stabiliti acolo.
Mai încercați la ambasada, mi se pare nefiresc ca v-au trimis la plimbare.
Puteti face o petiție și la MAE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Il poate duce in elvetia, daca a fost prins in germania pentru amenda penala Anca DDAVIDESCU Anca DDAVIDESCU Buna ziua! Fratele meu a fost oprit in trafic ,la un control de rutina in timp ce venea spre Romania (pe 29/11). Mai era cu 2 băieți (ei m-au informat ca ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt in elvetia Andreea4443 Andreea4443 Buna seara. Am un prieten care este plecat in Elvetia de doua saptamani,iar acum o saptamana i-a fost sunata familia de catre cineva din politia de la Zurich ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! arestat in danemarca cosminos cosminos Buna ziua, Am si eu o problema daca ma pute-ti ajuta,cu un sfat cu o parere,orice... Am un verisor care a fost arestat acum 2 zile in Danemarca pe o ... (vezi toată discuția)