avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... delegare atributii secretar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

delegare atributii secretar

Am delegate atibutiile de secretar de comuna, dar sunt personal contractual, vreau o baza legala, daca stie cineva, conf. careia i-mi pot lua salariul de secretar.
Astept raspuns urgent! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 15:48, 25 Aprilie 2010
Nici una, pentru ca nu am facut eu acele grile idioate.:)
Da d-ra Kyandra.
Tema aceasta a fost discutia, cu argumente mult mai detaliate. Eu am gasit-o la link-ul pe care il postez mai jos:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs secretar comuna daisonhem daisonhem se poate participa la concurs de secretar comuna daca ai studii superioare de lunga durata(nu in domeniul administrativ sau juridic ) si master in drept ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)
Concurs recrutare administrația publică agario agario Bună ziua, la un concurs de recrutare pentru un post de conducere în administrația publică (secretar comuna) este obligatoriu masterul sau studiile ... (vezi toată discuția)