Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a băgat la închisoare pe 29 de zile . Ce se întâmplă după 20 de zile cu el ca este închis de 3 săptămâni și nu i-au dat voie să vorbească cu nimeni sau să ia legătura cu cineva. Dacă poate să-mi dea cineva un răspuns
El nu plătește avocatul . Pe avocat îl plătește statul pentru ca este angajat la stat așa mi-a zis avocatul român din Norvegia și a mai încercat să vorbească avocatul nostru cu cel din oficiu, nici n-a stat de vorbă cu el. Altă soluție nu este doar să aștept până pe 4 decembrie până se iau restricțiile.
Doar avocatul platit care emite împuternicire avocatiala are drept de acces și drept la grefa.
Am lucrat cu mai multe state dar nu cu Norvegia și nu am avut probleme.
Avocatul familiei ar trebui sa prezinte o împuternicire avocatiala organelor judiciare din Norvegia.
Nu am analizat situatia cu Norvegia ca nu am avut solicitări dar poate încerca avocatul familiei sa vada cum face dacă procedeaza cum am menționat.
Eu asa am făcut cu alte state, inclusiv cu UK.