avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabilă - valoare compensată CAS
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabilă - valoare compensată CAS

Bună ziua
Vă rog să mă ajutați cu o monografie contabilă pentru a înregistra corect din punct de vedere contabil valoarea compensată a medicamentelor suportată de CAS.
Pe Z valoarea compensată este înregistrată ca reducere, și ulterior se facturează către CAS.
In ce cont ar trebui sa înregistrez valoarea compensată de pe Z, zilnic, ca ulterior ca o pot factura către CAS?
Sa scad zilnic contravaloare mărfii compensate (707) și să mă încarc intr un cont separat cu valoarea respectivă (ca serviciu) și ulterior să facturez serviciul respectiv către CAS?(ce cont as putea folosi?)
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Nir la facturi paypoint? gabr2015 gabr2015 buna ziua.va rog o explicatie..sun un if neplatitor de tva. am primit facturi de la paypoint pentru vanzarea de incarcari electronice si nu stiu cum sa le ... (vezi toată discuția)
Farmacie anamariacelik anamariacelik am doua probleme: 1.daca cineva stie pe ce baza casa de sanatate a returnat factura aferenta lunii mai pentru eliberarea testelor de diabet?? si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Mat aux adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti cum inregistrez vanzarea de materie auxiliara ?ca sa fiu mai clara ,avem productie tamplarie lemn si folosim ca materie auxiliara lac ... (vezi toată discuția)