avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Am aflat ...

Buna seara. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Am aflat adresa tatalui meu de curind. Cautindul rezultatul a fost ca este mort de 23 de ani. A fost recasatorit si mai are 2 fete. Intrebarea mea este...Eu am dreptul la mostenire...pina acum nu ma cautat nimeni eu abea ce am aflat de moartea lui. Daca am dreptul cum as putea proceda. Multumesc anticipat pentru raspuns. O seara frumoasa

Alte discuții în legătură

Procura stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intro problema ,am o procura facuta acum 8 ani pe numele de casatorie cu tatal meu ca il pot reprezenta oriunde este nevoie ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc un mostenitor siret siret Buna ziua, Am o matusa care a murit. Ea nu are copii si nici sot. Deci apartamentul ei ramane fratilor, iar in cazul in care are un frate decedat ramane ... (vezi toată discuția)
Mostenire vanduta fara acordul urmasilor valy_gaby94 valy_gaby94 Buna ziua. Ma adresez cu urmatoarea intrebare: Doua surori rezultate din concubinaj, (una recunoscuta de tata dar poarta numele mamei, cealalta in urma ... (vezi toată discuția)