avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am fost oprit de un agent, seara lumina scazută, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am fost oprit de un agent, seara lumina scazută, am depasit ...

am fost oprit de un agent, seara lumina scazută, am depasit un autoturism care se deplasa in acelasi sens de mers cu mine, care circula cu aproximativ 40-45 km / ora, iar din spatele meu venea politia care ulterior ma oprit spunandu-mi ca am depasit pe linie cintinua, mentionez ca nu se vedea linia ca este continua sau nu, agentul a oprit soferul autoturismului dupa vreo 2,3 km si l-a trecut ca si martor ! au procedat corect ? m-a sanctionat cu 60 de zile permisul si 495 lei in 15 zile ? as contesta amenda as putea avea vreo sansa ?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 30 zile sau 3 luni Stefany1980 Stefany1980 Buna ziua. În ziua de sâmbătă 27 feb. 2010, mă deplasam împreună cu 3 membri ai familiei, pe un D E (drum pe care mă deplasez destul de des şi pe ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere permis georgele georgele am fost oprit de un agent de politie pentru o asa zisa depasire pe axul longitudinal dublu,cu un martor ocular semnalat in procesul verbal de agent.In fapt ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare contestatie depasire pe linie intrerupta holograma holograma Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei contestatii impotriva unui proces-verbal de contraventie in care sunt victima unui abuz din partea agentului de ... (vezi toată discuția)