avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă aș dona casa ar trebui și acordul sotului, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă aș dona casa ar trebui și acordul sotului, casa fiind ...

Dacă aș dona casa , ar trebui și acordul sotului , casa fiind a mea înainte sa ma căsătoresc cu el, în timpul căsătoriei am remobilat-o
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 27 Noiembrie 2024
Nu e nevoie de acordul sotului decât dacă o înscrie ca locuinta familiei, nu cred ca e cazul.
El poate insa ataca donatia după decesul dvs dacă veți deceda înainte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie intre frati petruta1958 petruta1958 Buna ziua, vreau sa va rog sa-mi explicati cum se poate face o donatie intre frati in urmatoarea situatie: am cumparat un apartament cam 50 mp eu cu sotul in ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala-intrebare pclaudia13 pclaudia13 Mama mea a adunat niste bani pentru a-mi construi o locuinta. Detin un teren pe care il am tot de la mama, dar inca nu am reusit sa construiesc locuinta. ... (vezi toată discuția)
Vreau o solutie viabila... iubita10 iubita10 buna ziua, problema mea e urmatoarea: sunt casatorita de 8 ani.inainte de casatorie,tatal meu mi-a oferit cadou apartamentul in care stau..dar l-a trecut pe ... (vezi toată discuția)