avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua sunt chemată în instanță pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua sunt chemată în instanță pentru revocarea sau ...

Bună ziua sunt chemată în instanță pentru revocarea sau anularea suspendării pedepsei art583 ncpp eu sunt partea vătămată este vorba de delapidare și nu am primit nimic din ce a furat inculpatul furt din gestiune este vorba .si acum nu știu la ce ma cheamă .
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:07, 27 Noiembrie 2024
Vă cheamă pentru că ați fost parte vătămată în acel proces, în care s-a dat condamnare cu supendare pentru inculpat. În acest moment, se cere revocarea suspendării și trebuie să vă spuneți punctul de vedere în fața instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept in cazul unei ped. pentru furt cu suspendarea conditionata a executarii adriancrisan adriancrisan Buna ziua Am o nelamurire in privinta reabilitarii de drept si va rog sa ma ajutati daca puteti cu informatii despre acest caz in special data la care ar ... (vezi toată discuția)
Detalii sentinta de condamnare pentru art 87 al.1 din oug.195/2002 alecs_busty alecs_busty Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002., cu aplicarea art.320 indice 1 alin.7 C.p.p. condamnă pe inculpatul P A M la pedeapsa de 8 luni ... (vezi toată discuția)
Salut - furt calificat sereanumarian sereanumarian salut as dori sa imi spuneti si mie daca am un dosar in care am primit suspendare pt furt calificat si mai am inca unu tot petru furt si altul pentru conducere ... (vezi toată discuția)