avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca am un fost angajat căruia i-am alimentat cardul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca am un fost angajat căruia i-am alimentat cardul de tichete ...

Daca am un fost angajat care i-am alimentat cardul de tichete din greseala, cum ma pot inregistra in contabilitate.
El imi poata da banii cash si eu sa fac o dispozitie de incasare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 28 Noiembrie 2024
Da, va poate returna suma si dvs a-i faceti o dispozitie e incasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document justificativ greseala incasare Maria Cadinoiu Maria Cadinoiu Un angajat plecat in delegatie are in folosinta un card de motorina care este alimentat deja, a platit de pe card o suma gresita (casierul de la benzinarie a ... (vezi toată discuția)
Bani in plus pe card - ce se intampla daca i-am cheltuit? Valer000 Valer000 Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o informatie. Am card de la BT pentru alocatie iar pe el primesc in fiecare luna 42 lei.Ieri cand am fost sa imi ridic ... (vezi toată discuția)
Care este documentul justificativ pentru aportul in numerar? stefan0990 stefan0990 Buna ziua, Am achizitionat la un moment dat registrul unic de control dar am platit din banii cash \"ai mei\" (stiu ca PFA-ul are acelasi patrimoniu ca si ... (vezi toată discuția)