avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara!asi dori o informație daca mă puteți ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara!asi dori o informație daca mă puteți ajuta cu un ...

Buna seara!asi dori o informație daca mă puteți ajuta cu un răspuns!am închiriat un spatiu public privat de la primărie pentru a amplasa o rulota fast food,iar stâlpul de electricitate este exact langa rulota.intrebare e:primarul ar putea să mă ajute să mă racordez de la acel stâlp sa îmi pună un tablou pe stâlp?

Alte discuții în legătură

Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)
Deschidere gogoserie rulota punct mobil BIANCAPAULINA BIANCAPAULINA Buna ziua, As dori sa deschid o gogoserie in centrul orasului unde locuiesc cu vad bun, langa parc, am obtinut in mare parte acordul primariei,dar de la DSV ... (vezi toată discuția)
Doresc sa pun o rulota pe domeniul public Lacramioara1 Lacramioara1 Buna ziua.Doresc sa pun o rulota pe domeniul public dar nu mă pricep la acte la depunere..și toate cele.Exista vro firma care sa se ocupe de toate ... (vezi toată discuția)