avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua cum pot afla daca a fost făcută ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua cum pot afla daca a fost făcută succesiunea pentru ...

Bună ziua cum pot afla daca a fost făcută succesiunea pentru niște pământuri?Specific ca casa a fost data părinților mei prin act de donație care ulterior a fost atacat în instanta de către fratele meu iar ulterior casa a fost vândută iar în procesul avut nu mai știm dacă au fost amintite si pământuri avute cum pot eu sa întru în legalitate și sa intabulez pământurile ?

Alte discuții în legătură

Succesiune (foarte complicata) ralucutzan ralucutzan buna ziua!am si eu niste intrebari in legatura cu o succesiune!bunicul meu a decedat in 1987.are 3 copii care nu au facut succesiunea (acum sunt in proces).le ... (vezi toată discuția)
Buna seara, cautand unele raspunsuri care poate m-ar ajuta sa ... Adrii77 Adrii77 Buna seara, cautand unele raspunsuri care poate m-ar ajuta sa inteleg mai bine situatia in care ma aflu acum, am dat de acest forum. Eu “Ghiorghita”, ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren padure Lazar_s Lazar_s Buna ziua, Socrul meu are cateva hectare de padure dar inca nu sunt pe numele lui pentru ca nu a facut partaj dupa parintii lui; zice ca sunt trecute pe el ... (vezi toată discuția)