avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau să-mi desfășor activitatea acasă
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau să-mi desfășor activitatea acasă

Bună seara, dacă vreau să-mi desfășor activitatea acasă la mine in bucătărie sa fac gen patiserie cu livrări la domiciliu,ce trebuie sa fac pfa sau SRL,va mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:42, 29 Noiembrie 2024
Nu puteți asa simplu acasă. Adică spațiul destinat activitatilor atelierului de producție, depozitare materii prime si produse finite, etc. trebuie sa fie complet separat delimitat de cel de locuit personal. Va va trebui autorizatie sanitar veterinara indiferent de forma de organizare, SRL sau Intreprindere individuala. Ultima e mai simpla de gestionat din punct de vedere contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Vanzare torturi si deserturi pregatite in propria bucatarie Nicoleta Zamfir Nicoleta Zamfir Buna ziua, De cateva luni am inceput sa fac torturi si deserturi la comanda, cei drept pentru vecini, prieteni si rude, si merge destul de bine. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Companie de productive alimente la domiciliu cu vanzare in spatiul public OviPl OviPl Doresc sa deschid o activitate de producție a alimentelor la domiciliul propriu, in bucătăria proprie și apoi aceste produse sa fie comercializate in ... (vezi toată discuția)