avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, am intimpinat o problema și voi fi ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, am intimpinat o problema și voi fi recunoscător ...

Bună ziua, am intimpinat o problema și voi fi recunoscător dacă ma veți ajuta. Banca mi a blocat contul fara înștiințare. După 3 telefoane în care nimeni nu știa de ce, am mers la banca sa aflu și abia acolo mi au înmânat o notificare de blocare cont pe motiv ca o persoana X căruia i am vandut mașina aproximativ 2 luni în urma și acum a trimis o cerere de retur suma transferata. Am scris o declarație și am atașat copia după contractul de înstrăinare-dobândire. Însă după 3 zile contul rămâne blocat. Nu este un abuz din partea băncii? Merita de scris reclamație la banca, BNR și A PC?

Alte discuții în legătură

Blocare cont banca, fără instiintare IonM1992 IonM1992 Bună ziua, am intimpinat o problema și voi fi recunoscător dacă ma veți ajuta. Banca mi a blocat contul fara înștiințare. După 3 telefoane în care ... (vezi toată discuția)
Dupa notificarea depusa, ce fac in continuare?? Negura Liliana Negura Liliana buna ! am depus notificare inpotriva AA-lui la banca, am primit nr de inregistrare si stampila banci, apoi am solicitat o copie de pe notificarea ... (vezi toată discuția)
Plata din cont bancar neautorizata colyro colyro Buna seara Ma aflu in ipostaza in care nu stiu cum sa reactionez. In urma cu putin timp am cumparat produse de la emag cu cardul si pe unele le am ... (vezi toată discuția)