avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna! Am facut recurs impotriva deciziei de apel si a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna! Am facut recurs impotriva deciziei de apel si a fost admis. ...

Buna! Am facut recurs impotriva deciziei de apel si a fost admis. Curtea de apel a decis trimiterea apelului spre rejudecare la acelasi complet de la tribunal. S-a fixat deja termen. Mai departe ce urmeaza? Eu ce trebuie sa mai fac ? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Competenta in rejudecarea dupa admiterea contestatiei in anulare vguta vguta Cererea de despagubire pentru neexecutarea unei hotarari judecatoresti s-a solutionat de catre Judecatorie care a admis-o, a fost atacata cu recurs de catre ... (vezi toată discuția)
Caseaza sentinţa recurata şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de fond s_nicolae s_nicolae Buna ziua, Am avut o decizie data de Tribunalul Ialomita care imi era favorabila. O ruda foarte indepartata a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Casare si trimitere spre rejudecare Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Mi-a fost admis un recurs la curtea de apel si s-a dispus casarea si trimiterea spre rejudecare aceleiasi instante, ce inseamna asta? se rejudeca de tribunal ... (vezi toată discuția)