avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua o întrebare dacă permisul meu de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua o întrebare dacă permisul meu de conducere a fost ...

Bună ziua o întrebare dacă permisul meu de conducere a fost suspendat pe o perioada de 2 luni în județul Neamț iar eu am permisul emis din Județul Bacău acum când merg după el ar trebui sa merg la politie în Bacău sau unde a fost reținut?

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez permisul de conducere suspendat din acelasi judet unde a fost retinut? Alo2016 Alo2016 Cum sa procedez pentru a recupera permisul de conducere suspendat pe 30 zile tot din judetul Neamt,unde mi-a fost retinut (si nu din Bucuresti, unde am ... (vezi toată discuția)
Permis strain suspendat Rudy20 Rudy20 Buna ziua tuturor!Am si eu o nelamurire: Cum pot reintra in posesia permisului de conducere strain (it) retinut in urma cu 2 luni de politia orasului Gaiesti ... (vezi toată discuția)
Transfer drepturi handicap in alt judet Lynuxxx Lynuxxx Buna ziua, Mama mea este pensionara de limita de varsta (81 ani), este diagnosticata cu dementa senila, nu este transportabila si este posesoarea ... (vezi toată discuția)