avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma ...

Bună ziua, va rog să mă ajutați. Caut arhivele de la firma Modconf radiata in 2013. Am sunat la arhivele naționale, registrul comerțului și la firma de avocați și nu știe nimeni unde se afla arhivele . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 4 Decembrie 2024
Ar fi tare bine sa isi refaca vechimea, cartea de munca nu trebuia lasta la angjator atata timp. Greu de refacut... nici nu prea vad cum sa fi fost arhivata.
Societatea care a lichidat MODCONF trebuia sa stie ceva de arhiva .. imi este greu sa cred ca a lichidat-o fara documente.
Eu cred ca au ceva documente sau ar putea sa isi „aminteasca” pe unde le-au trimis, insa nu e motivatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa existe un proces-verbal de predare-primire .. in caz contrar, doar o actiune in instanta o poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)
Arhiva uremoas carmenpandelea carmenpandelea Buna ziua, Va rog daca se poate, sa ma ajutati sa aflu de unde pot obtine adeverinte de la fostul UREMOAS. Am fost la fostul sediu din B-dul Preciziei si mi ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)